Synopsis – War for a kiss

war_for_a_kiss2_0.jpgBilly Holland, een 18 jarig Westerse meisje, onschuldig, groen en naïef, wordt een vrouw in het Oosten. Ze wordt verkracht… maar niet door een man maar door een stad, Bombay.
De hele film speelt zich af in het nowhere land tussen meisje en vrouw zijn.
War for a Kiss is een satirische musical waarin armoede, rijkdom en overbevolking op een humoristisch, kitsch en gestileerde manier in beeld zullen worden gebracht. Het is een sprookje over een stad in het land van de Kamasutra, waar men zelfs vandaag bij een kus in het openbaar de wenkbrauwen optrekt en waar in veel gebieden én op het filmscherm kussen verboden is. Het is een ironisch verhaal met metaforen over de extremen en verschillen tussen twee culturen. War for a Kiss is een film over een cultuurschok.